Valencia – En storby med strand og kultur

Sol, charme og havets briser – hvis det er nogle af de ting, som du er på udkig efter i forbindelse med din ferie, så er Valencia det perfekte sted at besøge. Bliv klogere på den spændende og fascinerende by her på siden.

Fakta om Valencia

Valencia er placeret midt på den spanske østkyst ud mod Det Baleariske Hav. Byen er den tredje største i hele Spanien og lægger udover navn til byen også navn til provinsen og regionen, som Valencia ligger i. 

Byen har omkring 2,5 millioner indbyggere, når man tæller forstæderne med. Vejret er køligst i vintermånederne, nemlig omkring 15 grader, mens der i sommermånederne kan være over 30 grader. Således er området et velbesøgt område af feriegæster fra det meste af Europa og verden.

Byens seværdigheder

Bybilledet er unikt i sin kombination af nye og gamle bygninger – og der er da også en masse at give sig til i den smukke by, se bare her.

L’Oceanografic

Et smukt akvarium med alt fra småfisk til hajer og delfiner. Til og med har bygningen en smuk, moderne arkitektur, som vil imponere de fleste.

Mercado Central

På jagt efter en unik oplevelse? Så må du besøge dette stor marked, som byder på mere end 1000 unikke og lokale boder.

Valencia Cathedral

Hvis du er til kirkearkitektur og religiøse fortællinger og historie, så er et visit i byens store katedral ikke noget, du vil fortryde. Katedralen er en populær turistattraktion og blev etableret tilbage i 1200-tallet.

Valencia Bioparc

Hvis du rejser med børn – eller blot dyreglade personer – så må denne dyrepark være lige noget for jer. Det unikke ved parken er, at dens indhegninger er lavet så naturlige og så naturtro som overhovedet muligt. Her finder du vilde dyr, som lever under gode forhold.

Steder at bo

Når du skal indkvarteres i denne fantastiske storby, er der mange forskellige muligheder. Nedenfor præsenteres du for tre forskellige hotelmuligheder med god beliggenhed, tæt på centrum.

Lavere standard:

Casual del Cine Valencia **

  • I området Cutar Vella i byens centrum
  • Tæt på metrostation
  • God morgenmad kan tilkøbes

Middel standard:

Hotel Mediterraneo Valncia ***

  • I området Cutar Vella i byens centrum
  • Døgnåben reception
  • God morgenmad kan tilkøbes

Højere standard: 

Las Arenas Balneario Resort *****

  • Resort udenfor centrum
  • Tæt på stranden
  • Spa, restaurant, bar og pools på stedet