Sevilla – Sol, kultur og stemning i højsædet

På udkig efter en interessant by med autentisk spansk stemning? Så må du en tur til Sevilla i den sydlige, spanske storby. Luften er varm, landskabet fladt og maden god. Der er mange gode grunde til at besøge den spanske by, se bare med her.

Fakta om byen

Sevilla ligger trygt placeret i det spanske fastland, placeret væk fra havet, som mange af de spanske byer ellers ligger placeret i nærheden af. Der er her tale om den største by i det sydlige Spanien, og den har lige knapt 2 millioner indbyggere, hvis man medregner de omkringliggende forstæder. 

Byen er kendt for sin varme hede og flade natur, som kendertegner netop Sevilla-provinsen, som byen ligger solidt placeret i. 

Byens seværdigheder

Der er mange spændende ting at se i denne skønne spanske by.

La Catedral de Sevilla

Denne katedral er stor og velkendt. Det er den største gotiske katedral i verden, og endda den tredjestørste kirke i hele verden. Dermed er den også blevet optaget på UNESCO og hører derfor til verdensarven – områder og bygninger, som anses for vigtige at bevare.

Plaza de Espana

Denne enormt smukke plads er det, måske, mest kendte sted i hele Sevilla. Den flotte gyldne plads er pyntet med keramik kakler, som gør pladsen ekstra speciel. 

Sevilla Palads

Dette gamle, smukke og kongelige palads er velkendt blandt både turister og indfødte i byen. Den har et fascinerende mix af maurisk, andalusisk og kristen historie.

Giralda

Giralda er det populære og flotte kokketårn i byen. Det er udført i en unik og fascinerende stil og arkitektur, som pynter så langt øjet rækker.

Parque de Maria Luisa

På udkig efter et lille afbræk fra storbyens jag? Så må du besøge denne park. Den er både stor og berømt for sine hyggelige pladser.

Archivo de Indias

Dette flotte, historiske sted er også beskyttet af UNESCO og stammer fra tiden med spanske imperier i Amerika og Filippinerne. 

Steder at bo

Her guides du til steder at bo i Sevilla.

Lavere standard:

Hotel Sevilla **

  • I området Old Town
  • Mulighed for roomservice
  • God morgenmad kan tilkøbes

Middel standard:

Hotel América Sevilla ***

  • I området Old Town
  • Mulighed for roomservice
  • God morgenmad kan tilkøbes

Højere standard: 

Eurostars Torre Sevilla *****

  • Lidt udenfor centrum i området Triana
  • Træningscenter på stedet
  • Bar, restaurant og roomservice på hoteller