Andalusien – En rejse til det sydlige Spanien

Spanien har noget for enhver smag, opleveren, luksusdyret og strandbaderen. Det er et smukt land, der rummer kultur, natur, øer og unikke byer. Netop derfor er Spanien blevet en populær rejsedestination. 

Her vil vi fremhæve charmerende Andalusien, som byder på spansk charme, smukke strande og unik kultur. Derudover er Andalusien også kendte for sine tapas, som du kan få på enhver restaurant i regionen.

Kort om Andalusien

Andalusien er en charmerende region i det sydlige Spanien med smukke strande, spændende bjergområder og charmerende gader og stræder.

En kendt og meget velbesøgt turistdestination er havnebyen Malaga, som ligger i Andalusien.

Andalusien er især kendt for sine hvide strande, flotte vand og sydlige charme. Når man bevæger sig ind mod byen, er der fascinerende murværker og smukke hvide bygninger, der præger byens udtryk. 

Byen har både sit liv tæt på stranden, men også landsbylivet og bjerglandskaber. 

Ting du bør opleve i Andalusien

Andalusien byder på et hav af oplevelser og er for alle rejsende, uanset om man ønsker aktiv ferie, afslapningsferie eller en perfekt blanding af de to. Regionen byder nemlig på samtlige former for oplevelser, og vi anbefaler, at du både oplever bjergene, byerne og de smukke hvide strande. 

De hvide strande har let grovkornet, hvidt sand, som smidigt folder sig om dine fødder, når du er på vej ud i det varme, blå vand til en lækker svømmetur. 

Udover strandene er Alhambra-paladset værd at fremhæve. Det er et palads, der først fører dig igennem hyggelige stræder, hvor du til sidst ender ved det smukke palads, der beriger dig med spansk kultur helt fra år 1354. 

Hvis du i stedet er mere til sus i maven og et liv på kanten, kan du tage på vandretur i de smukke bjerge og opleve Kongens lille sti. En sti gennem bjerglandskabet, som giver dig mulighed for at se ned langs klippestien og gå ad en spændende gangbro over den dybe kløft. 

Overnatningsmuligheder for alle

Uanset om du ønsker at bo i bjergene, ved stranden, i byen, blot med en pool eller noget helt andet, så byder Andalusien på det hele. Vi har samlet en kort oversigt over overnatningsmuligheder i smukke Andalusien, som giver anledning til forskellige oplevelser. 

  • Hotel Ilunion Islantilla, 3 stjerner, hotel tæt på stranden med mulighed for smuk havudsigt 
  • Hotel Marbella Club Hotel, 4,5 stjerner, luksus tæt på strand og smukke omgivelser med et romantisk udtryk 
  • Hotel El Amparo, 5 stjerner, et smukt hotel i bjergene med pool, unik udsigt og udsmykning 
  • Apartamentos Maier Cádiz, 4 stjerner, lejlighed midt i byen med charmerende byudsigt.