Besøg Barcelona for både storbyferie og badeferie

Spanien er et smukt land, som er fyldt med lækker mad og spændende kultur. Et af de steder, som mange tænker på først, når de tænker på Spanien, er Barcelona. Det er en by, som har meget at byde på, hvilket gør den til den perfekte feriedestination. 

Du kan læse mere om Barcelona her. 

Forkæl dig selv med både en storbyferie og en badeferie 

Barcelona er en af de få storbyer, som også kommer med lækre badestrande. Fordi Barcelona har en strand i baghaven, er det nemt at køle af efter en lang dag, hvor du har været rundt i byen. Du kan også kombinere en svømmetur om eftermiddagen med en lækker middag i byen, så du får mest ud af både soltimerne og nattetimerne. 

Shop i spændende butikker 

I Barcelona finder du den spanske Champs-Élysées, som hedder Passeig De Gràcia. Det er byens designer hotspot, hvor du kan finde lækre kvalitetsvarer, som du vil være glad for resten af livet. Hvis du ikke er så meget til dyre designermærker, kan du også sagtens finde mange mindre butikker, hvor du kan købe tøj, som du ikke ville kunne få herhjemme. 

Prøv den lækre mad i Boqueria Markedet 

Der findes ikke mange markeder som Boqueria, som du kan finde på Las Ramblas. Bygningen blev bygget i det 19. århundrede. Den var lavet til hovedsageligt at have forskellige kød- og fiskeboder. I dag kan du finde et stort udvalg af forskellige eksotiske frugter og krydderier. 

Se den smukke kunst i Joan Miró museet 

Joan Miró var den førerende surrealistiske kunstner i hans tid. Han blev født og opvokset i Barcelona, hvorefter han flyttede til Frankrig og Mallorca. 

Han er kendt for sit legende brug af de primære farver, hvilket skaber et let genkendeligt udtryk. Du kan finde den største samling af hans kunst på toppen af Montjuïc, hvor hans museum er placeret. 

Nyd den spændende streetart 

Joan Miró er langt fra den eneste kunstner, som du kan møde i Barcelona. Du behøver faktisk ikke at tage på et museum for at finde smuk og spændende kunst. Bare ved at gå rundt i byen finder du flot streetart. 

Besøg den smukke Sagrada Família 

Dette er uden tvivl et af de mest spektakulære stykker arkitektur i verden. Sagrada Família er Antoni Gaudí’s mesterværk, som har været under konstruktion i over 100 år. Faktisk regnes den først at stå færdig i 2026.