Costa de Almería – Oplev kultur og det smukke Middelhav

Skønne temperaturer hele året rundt, flotte strande og spændende kulturoplevelser venter på dig i Almeria. 

Almería ligger i det sydøstlige hjørne af Andalusien helt ud til det smukke Middelhav. Der er rig mulighed for både at få en afslappende og interessant tur til noget af det flotteste Spanien har at byde på. 

Fantastisk vejr hele året rundt i Almeria

Almeria ligger direkte ud mod det fantastiske Middelhav, der indbyder til dejlige bade- og strandture. Generelt har området en gennemsnitlig temperatur på 19 grader celsius, så der er dejligt lunt hele året rundt. 

Gennemsnitstemperaturen kommer i sommertiden op på omkring 27 grader, og badevandstemperaturen kan snildt runde 21 grader. Vejret i Costa de Almería er derfor perfekt, hvis I elsker at bade og slikke sol. De fleste hoteller ligger tæt på havet, så I let kan få en dukkert i det svalende Middelhav.

Både sol og kultur venter

Der er både mulighed for at nyde den spanske sol på de flotte sandstrande, ligesom I kan gå på opdagelse i de mange spændende kulturoplevelser, området har at byde på.

Spanierne er selv ellevilde med byen og området, hvor de gerne kommer for at nyde den 15 kilometer lange strand mellem Roquetas de Mar og Aguadulce. Den lange promenade langs stranden indbyder til gåture, når solens skarpe stråler ikke længere hamrer ned.

Gå på opdagelse i maurernes historie

I den gamle og fredede bydel kan I for alvor mærke historiens vingesus. Der er smalle stræder, der snor sig gennem byen, og over byen troner den gamle borg Alcazaba.

Nyd at gå på opdagelse i de små hyggelige restauranter, hvor der serveres lokal mad og tapas på de spanske spisesteder. 

Fra Almería kan I let tage på tur til byen Granada, der byder på et pulserende storbyliv. Her ligger paladset Al Hambra, der bestemt er et besøg værd. Maurerne byggede paladset, da de havde kontrol over området, og det er i dag en spændende turistattraktion.

Skønne overnatningsmuligheder i Almeria

Der ligger fantastiske hoteller både i midten af byen og langs kysten. Her er et par eksempler på nogle af områdets skønne hoteller: 

  • Torreluz Senior er et 3-stjernet hotel midt i byen tæt på kulturelle oplevelser.
  • Hotel Costasol er et 3-stjernet hotel, der ligger på byens hovedgade.
  • Ohtels Gran Hotel Almeria er et 4-stjernet hotel, der tilbyder havudsigt.

Med et værelse på et hotel kan I let tage på ekspeditioner til de fantastiske strande og områder, der omgiver den spændende by.