ferie i spanien
    Torsdag 2 april 2020
 Ferie Spanien
 
 

Ferietilbud i Spanien

Last minute

  Bed and Breakfast
  Bondegårdsferie
  Camping-Resort
  Feriehuse
  Hotel
  Andalusien
  Cataluna
  Islas Baleares
  Islas Canarias
  Madrid
  Vennerafmeld

 Aktiv turisme i Spanien  
 Golf  
 Holidays in Spain .com  
 Månedens VIN  
 Restaurant  
 Vejrudsigt  
 Biludlejning i Spanien  
 Ferieguide  
 Flyselskaber  
 FRIENDS  
 Kontakt  
 Ruteplan  
 Togselskaber  
 Byferie  
 Islas Baleares  Navarra


Største by og hovedstad: Pamplona
Areal: 10421 km²
Officielle sprog: Castellansk og baskisk

Afgrænset af Frankrig i nord og de spanske regioner, País Vasco, Aragón og La Roja på de andre sider. Regionen er præget af 3 typer landskaber: det våde og koldere klima i bjergene Los Pirineos i nord, mellemzonen med dalen omkring Pamplona, og sydligst la Ribera præget af floden Ebro’s gennemløb.

Naturens forskellighed er få steder i Spanien er så udpræget som her i Navarra. Bjerge, skove, floder og sågar ørken gør Navarra til noget helt specielt. Oplev det rige plante- og dyreliv i las Bardenas Reales, biosfærereservat beskyttet af UNESCO, naturparken Señorio de Bértiz, Sierras de Urbasa og Andía.

Hvordan kulturen i Navarra er præget af samspillet med naturen kan man opleve i stiftskirken i Orreaga / Roncesvalles, i hulerne ved Zugarramurdi, helgenkapellet San Miguel i Aralar og kornmagasinerne i Aezkoadalen. Fitero kan med sine helbredende kilder bryste sig af at være Navarro mest besøgte by, og har et solidt renommé som kursted.

Ellers er Pamplona ikke til at komme udenom som magnet, når startskudet går til San Fermin festlighederne fra den 6. – 14. juli hvert år. Et spetakel, som Hemingway gjorde berømt ude i verden med bogen The Sun Also Rises.

Pilgrimsruten Camino de Santiago udgår fra Luzaide / Valcarlos og puerto de Ibañeta i los Pirineos for at gå ned gennem Orreaga / Roncevalles og senerhen gennem Pamplona. Camino de Santiago har i de senere år fået et opblomstring blandt ikke-religiøse. Men fælles for alle der tager turen får de en naturoplevelse udover det sædvanelige, og et godt sammenhold blandt blandt pilgrimmene fra hele verden.

Her er gode muligheder for at dyrke sport. Cykelryttere vil måske bide mærke i at Miguel Indurain blev født og voksede op i regionen. Herudover byder mountainbike, klatring, golf eller jagt på udsøgte muligheder, ligesom skisportscentrene om vinteren åbnes i los Pirineos.


navarra spanien
Navarra

Afgrænset af Frankrig i nord og de spanske regioner, País Vasco, Aragón og La Roja på de andre sider. Regionen er præget af 3 typer landskaber: det våde og koldere klima i bjergene Los Pirineos i nord, mellemzonen med dalen omkring Pamplona, og sydligst la Ribera præget af floden Ebro’s gennemløb. ...


 Navarra


hollyday in spain