ferie i spanien
    Torsdag 2 april 2020
 Ferie Spanien
 
 

Ferietilbud i Spanien

Last minute

  Bed and Breakfast
  Bondegårdsferie
  Camping-Resort
  Feriehuse
  Hotel
  Andalusien
  Cataluna
  Islas Baleares
  Islas Canarias
  Madrid
  Vennerafmeld

 Aktiv turisme i Spanien  
 Golf  
 Holidays in Spain .com  
 Månedens VIN  
 Restaurant  
 Vejrudsigt  
 Biludlejning i Spanien  
 Ferieguide  
 Flyselskaber  
 FRIENDS  
 Kontakt  
 Ruteplan  
 Togselskaber  
 Byferie  
 Islas Baleares  Murcia


Vigtigste byer: Murcia, Cartagena, Lorca og Caravaca de la Cruz
Areal: 11317 km²

Placeret i den såkaldte middelhavsbue, i det sydøstlige Spanien, giver regionen Murcia et priviligeret klima med hele 315 solskinsdag om året. Murcia er et ideelt sted at tilbringe sin ferie, idet foruden sol, strand, og friluftsaktiviteter, så tilbyder regionen den besøgende en rejse i historien gennem sine mange monumenter og museer. Byerne Ciudad de Murcia, Cartagena, Lorca og Caravaca de la Cruz åbner sine døre for den rejsende for at vise sin historie og menneskerne bag.

Ved kysten kan man hele året dyrke sin fortrukne sport i, over og under vandet. Kun fantasien sætter grænserne: drageflyvning, paragliding, bjergvandring, kano og kajak eller rafting. Alt efter temperament. Få en stor naturoplevelse i Sierra Espuña, el Valle de Ricote y Cieza eller el Alto Guadalentín.

Et andet gode som regionen Murcia gemmer på, er sit rige og varierede køkken, hvori indgår frugt og grønt, et stort udvalg af kødretter og de meget værdsatte skatte fra havet.
Sidst men ikke mindst kan du forkæle dig selv, din krop og legeme, med en behandling i et af Murcias mange kursteder og centre for thalassoterapi. Tilbudene er mange og varierede, specielt i området omkring saltsøen Mar Menor.


murcia
Murcia

Placeret i den såkaldte middelhavsbue, i det sydøstlige Spanien, giver regionen Murcia et priviligeret klima med hele 315 solskinsdag om året. Murcia er et ideelt sted at tilbringe sin...


 Murcia


hollyday in spain